Stress- en Burn-out Coach

Soms wordt stress expres opgezocht… stress houd je scherp en soms presteer je beter. Maar soms wordt het toch teveel: de periodes waarin je stress ervaart duren steeds langer en opeens gaat er van alles mis. Je vergeet dingen, let niet op in het verkeer, slaapt steeds slechter en je begint je ziek te melden. Een bekend fenomeen, want uit onderzoek blijkt dat maar liefst 35-50% van het ziekteverzuim een psychische oorzaak heeft. Een burn-out is daarvan misschien wel het bekendste voorbeeld: een combinatie van teveel stress en te weinig rustmomenten die vaak zowel in de privésfeer én werksfeer tegelijk gezien wordt. Als Stress- en Burn-out Coach help ik je de juiste inzichten te verkrijgen waardoor de verstoorde balans kan herstellen.

Als Stress en Burn-out Coach geef ik inzicht in de oorzaken, gevolgen en oplossingen van stress en burn-out zodat je deze leert te begrijpen en kan veranderen.
Ik wil mensen helpen die kampen met stressproblemen, overspannen zijn of zelfs in een burn-out terecht zijn gekomen. Ik leer je jouw persoonlijke achtergrond te analyseren, patronen in werk/privé te onderscheiden en hoe je de weg terug naar balans vinden kan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.