Raindrop massage

Wil je heerlijk en ontspannen genieten van de kracht van etherische olie?
Laat mij dan een Raindrop Massage voor je verzorgen en ga na ongeveer 1,5 uur weer met een goed gevoel naar huis.

Raindrop Massage (vitaflex)

De Raindrop Technique is een behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar ook zeer zacht van behandeling is. Deze is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis! Het combineert de toepassing van de meest zuivere etherische oliën van Young Living, aromatherapie, Vita Flex technieken, massage op de voeten en massage langs de ruggenwervel kolom.

De voeten en ruggenwervel reageren heel goed op de zenuwstimulatie en werking van de olie. Het is gezondheid – en welzijn bevorderend.
De oliën werken in op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam waardoor balans wordt bereikt terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt. Tijdens de massage komen de heerlijke geuren vrij die vastgezette emoties en spanning kunnen helpen vrijkomen… dit is een natuurlijk proces.

De massage techniek is in Nederland relatief onbekend, maar in landen als Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Spanje en de Verenigde Staten is dit al jaren een ervaring voor veel mensen ongeacht leeftijd en behoefte.

Het is een uitkomst voor cliënten met rugklachten aan wie normaal gesproken geen massage (of manipulatie techniek) gegeven mag worden!
Iedereen zal de Raindrop Technique anders ervaren, afhankelijk van zijn of haar lichaam. Ontvangers kunnen vermoeidheid ervaren die al langer aanwezig is maar nu aan toegegeven kan worden, meer energie, loslaten van emoties, of andere effecten op korte termijn.

 

De techniek is ontwikkeld door D. Gary Young, oprichter van Young Living Essential Oils en geïnspireerd op de helende ervaringen van de Lakota indianen.

De behandeling heeft positief effect op:
* pijnlijke spieren (zoals bij MS, Parkinson en Scoliose) verlicht stijfheid, vermindert rugpijn
* reumatische aandoeningen, gewrichtsklachten, fibromyalgie
* het versterken van het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie
* het verbeteren van de spijsvertering en hormoonhuishouding
* het herstel van verkoudheid, griepinfecties en blessures
* het creëren van balans voor lichaam en geest.
* het vermindert angst, stress, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie en stemmingswisselingen
* het verlichtten van ongemakken dat veroorzaakt wordt door een disbalans in het lichaam met name de wervelkolom.
* het opruimen van virussen en bacteriën en andere ziekteverwekkers die zich ook vooral langs de wervelkolom kunnen ophopen en voor problemen kunnen zorgen.

De behandeling brengt verder een diepe ontspanning, helderheid, concentratie, ontgifting van het lymfesysteem en een verbeterde stemming teweeg. Heel waardevol voor je algehele gezondheid.

Tijdens de Raindrop massage lig je eerst op je rug (bijna geheel bloot, maar fijn toegedekt) waarbij de beide voeten (reflexzone van de wervelkolom) worden behandeld, en daarna kom je op de buik op de massagetafel om met de rug verder te kunnen gaan. Nadat de oliën op het lichaam worden gedruppeld word o. a de vitaflex massage toegepast die de voordelen van de essentiële oliën versterken. Door deze massage techniek worden de reflexpunten gemasseerd waardoor er een krachtige impuls door het lichaam stroomt langs de zenuwbanen.

Tussen de verschillende oliën in wordt met speciale vederlichte zachte energetische strijkbewegingen van de vingertoppen gewerkt, afgewisseld met diverse massage technieken. Uw lichaam krijgt zo de gelegenheid afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen.

De behandeling heeft een lang werkend ontspannend effect.

 

De kalmerende sensatie van “Raindrops” stimuleert het lichaam door middel van het aanbrengen van deze 9 essentiële oliën:
Valor is goed voor algehele rugpijn en zorgt voor balans en eigenwaarde.
Oregano werkt ontstekingsremmend, antibacterieel, goed voor de luchtwegen, zenuwstelsel, bloed en lymfesysteem.
Tijm is zeer antibacterieel, reageert direct op virussen en bacteriën, beschermd tegen griep en verkoudheid, is opwekkend en goed voor de concentratie.
Basilicum werkt krampstillend, ontspant de spieren, verscherpt de zintuigen, verlicht angst en depressie.
Cypress bevordert de bloedcirculatie en hypofyse, boost je immuunsysteem en verlicht pijnlijke spieren en gewrichten.
Wintergreen werkt pijnstillend op de botten, kalmerend en ontspannend voor de spieren.
Marjolein werkt op de zenuwen, spijsvertering, luchtwegen, kalmerend, versterkt de spieren en helpt bij menstruatiekramp.
Aroma Siez werkt ontstekingsremmend, ontspant strakke pijnlijke, vermoeide ontstoken spieren en vermindert hoofdpijn.
Pepermunt werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en bevordert dat de oliën beter worden opgenomen.

Ik geef training in deze massage, neem gerust contact met mij op hierover!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.