Vitaliteitscoach

Wat doet een vitaliteitscoach?
(kijk ook onder de tab naar de andere coachingsmogelijkheden)

Wil je niet alleen je leefstijl een gezonde boost geven? Maar ook je mentale, emotionele en maatschappelijke welzijn bevorderen? Dan kan een vitaliteitscoach je verder helpen.

Als vitaliteitscoach werk ik met alles wat ik in huis heb, een integrale aanpak dus. Ik kijk daarbij niet alleen naar de fysieke zaken in je leven (voeding, bewegen en voldoende herstellen) maar ook naar de andere zeer belangrijke aspecten die je leven inhoud geven zoals: positieve gedachten, ondersteunende relaties en zinvol leven.

Met name mentale factoren als emotioneel welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven bepalen of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit leeft. Kortom, als vitaliteitscoach begeleid, motiveer en enthousiasmeer ik je om je zowel lichamelijk vitaal te voelen als geestelijk gezond en fit. Ofwel: ik zorg dat je fysiek, geestelijk en maatschappelijk welbevinden ervaart en beter in staat bent die balans te managen.

Het verschil met een leefstijlcoach: een leefstijlcoach houdt zich bezig met de bovenste 3 bouwstenen van de vitaliteitspiramide: voeding, bewegen en herstelmomenten. Een vitaliteitscoach werkt op basis van een integrale aanpak waarbij naast de top 3 van de vitaliteitspiramide ook aandacht is voor positief denken, ondersteunende relaties en zinvol leven.

vitaliteitspiramyde

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.